۞ UNI-SER Szerviz ۞


Többek között ezekkel a készülékekkel kerültünk kapcsolatba, ezeket javítottuk, fejlesztettük ...

 

CANON SHARP MINOLTA MITA XEROX stb. analog és digitális fénymásológépek

HP termékek, nyomtatók, faxok, multifunkciós készülákek

FIERY és más printer szerverek

  LCD és katódsugár csöves monitorok

3M, SHARP, COMPAQ LCD és DLP projektorok, kivetítők

DVD és VIDEO berendezések

TV készülékek, házimozi rendszerek

RISO sokszorosító gépek

PLAMAX hőkőtőgépek

ultrahangos nőgyógyászati képalkotó berendezések

professzionális kávé és üdítő automaták vezérlései

Különböző kardio fitness gépek, futógépek elektronikái

Bankjegy és érme számoló berendezések (MILE, STB.)

Ipari papírvágó gépek vezérlése

Laboratóriumi PELTIERRE alapú DNS klímák

Gépkocsi vezérlő elektronikák RENAULT, BMW, Bosch

Laptop, notebook, GPS, PDA készülékek

Férőhelyszámláló vendéglátó egységek számára

OTO FLABéLOS szerviz

És persze sok más egyedi és ritka berendezés...

 


Néhány referenciánk e témában:

 

CANON Hungária Kft.

MŰSZERTECHNIKA Rendszerház Kft.

DELTA ELEKTRONIK Kft.

COLOR SPECTRUM Kft.

SZORTER Kft.

INTERELEKTRONIK Kft.

ARTRON Kft.

TZ Team Kft.

PRIME irodatechnika Kft.

RENDSZERSZERVIZ Kft.

DEWTONE Kft.

GLOBAL UNION Kft.

TRENDEX HOLDING Rt.

MEDIPRINT Kft

MEDIWEL Kft.

Nemzetbiztonsági szakszolgálat

Laborexport Kft.

És még sok-sok más elégedett Céges és magán ügyfelünk...

 


 

Nagy bonyolultságú elektronikai eszközök, panelek, berendezések javítása, fejlesztése, gyártása. TV, Video, DVD, HI-FI, Kamera, és más szórakoztató elektronikai készülékek javítása, IRODATECHNIKAI  berendezések szervizelése, panelszerviz.

Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelően, elektronikus berendezések fejlesztését, meglévő ipari és egyéb rendszerek és készülékek javítását, átalakítását,  korszerűsítését.

Magasan képzett mérnök szakembereink segítségével, rövid határidővel, hosszú garanciával, mérsékelt árakon.

  • Díjmentes előzetes bevizsgálás.
  • A hiba-behatárolást elemi alkatrész szintig folytatjuk le.
  • A javítás érdekében mindent elkövetünk: ha a hibás „speciális” alkatrész már nem szerezhető be, megtervezzük és elkészítjük azt.
  • A konkrét hiba kijavítását követően, valamennyi paraméter ellenőrzését és beállítását is elvégezzük. (Nem végzünk félmunkát.)
  • Ha nem sikerülne a berendezést megjavítanunk, Önnek fizetnie sem kell.
  • Minden kockázat a miénk: esetleges eredménytelenségünk megrendelőinknek egy fillérjébe sem kerül.

  • Lehetőség van a hibás illetve megjavított készülék ( panel ) postai úton való szállítására is, ezzel könnyítve és gyorsítva munkánkat.

Minden javítási feladatot kutatás-fejlesztési projektként kezelünk:

A műszergyártók nem propagálják azt a tényt, hogy az azonos célra szolgáló mérő- és/vagy szabályzó berendezések rendszertechnikai szempontból alig néhány félék lehetnek. Egy fajta célra szolgáló érzékelő- vagy beavatkozó elemek a lényegüket tekintve ugyanúgy működnek, alapvető jellemzőik is rendkívül hasonlók. A berendezésekben felhasznált alkatrészek java része széles körben dokumentált kereskedelmi típustermék. Munkatársaink „profik” a maguk szakterületén, így viszonylag kevés munkát kell befektetnünk azoknak a speciális ismereteknek a megszerzésébe, amelyek egy konkrét berendezés megjavításához szükségesek. További előny, hogy magas fokú „általános” képzettségünknek köszönhetően, nem egy konkrét berendezés típushibáiban gondolkodunk, mint a legtöbb más szerviz.

Előzetes vizsgálat (általában szemrevételezés) és a meghibásodás körülményeinek tisztázása.

A díj nagyságát döntően a javítás becsült időszükséglete határozza meg. Lényeges tényező, hogy a készülékről  kaphatunk e megfelelő dokumentációt. Ha igen, viszonylag olcsók leszünk, hiszen azonnal hibakereséssel kezdünk. Ellenkező esetben, annak a főegységnek (és kapcsolódó elemeinek) a dokumentálásával kell kezdenünk, amelyet elsősorban hibásnak tartunk. Ez rendkívül időigényes szakmunka, és a javítást jelentősen drágítja.

A márka- és szakszervizek sok esetben alkatrész hiányára hivatkozva utasítják vissza a javítást, vagy borsos áron valamelyik részegység (fődarab) cseréjét javasolják. A felhasználók tipikusan ilyen helyzetben keresnek meg bennünket:

Mi a hibakeresést elemi alkatrész szintig lefolytatjuk, és nem részegységet, hanem alkatrészt cserélünk.
Természetesen előfordul, hogy a kellő cserealkatrész  nem szerezhető be. Ha elektronikus alkatrészről van szó, a hibás elem kiváltása általában némi tervezőmunkával heuréka megoldható.


Statisztikánk szerint  85%-ban vagyunk eredményesek.

A hiba okát többnyire sikerül megállapítanunk, de néha előfordul, hogy a javítás költsége nem lenne gazdaságos a megrendelőnek.  Ilyen esetben a hibás berendezés visszaadásával és a javítás sikertelenségének rögzítésével zárul az adott feladat megoldása.

 

    s p i d e r s  :     

 

Az oldal további része elsősorban a keresőprogramok robotjainak készült. Főleg kulcsszavakat és kifejezéseket tartalmaz, ezzel is elősegítve lapunk kedvező besorolását. Ezek a kulcskifejezések igyekeznek jellemezni az adott lapunkhoz tartozó tevékenységeinket. A keresőrendszerekben történő rákereséskor megpróbálnak segíteni abban, hogy könnyebben rátalálhasson oldalunkra...

 

Ezen oldalunkhoz tartozó kulcskifejezések:

Bonyolult digitális kamera fényképező egyedi elektronika szerviz egyedi készülék javítás elektronika javítás. Elektronikai elektronikus panelek fénymásoló szerviz házimozi dvd cd javítás hifi hi-fi irányítástechnika írásvetítő javítás. Irodagép kamera javítás kapcsoló üzemű tápegység laborműszer javítás. Orvosi műszer javítás. OTO FLABéLOS és Bigfoot készülékek flobelos, Laptop notebook szerviz laser nyomtató lcd monitor lézernyomtató javítás másoló másológép fénymásoló monitor szerviz. Csomagröntgen, röntgen, x-ray berendezések karbantartása. Nagy bonyolultságú nyomdagép nyomdatechnika nyomtató elektronikus panel panelek javítás. Gázkazán kazán vezérlő panel javítás kazánpanel. Paneljavítás panelszerviz pda gps  plazma LCD tv. javítás projector javítás. Műszerjavítás Rövid határidővel számítógép szerviz szervizelés szórakoztató elektronika mp4 javítás tápegység javítás telefax fax video szerviz tv javítás műszer javítása. Vendégszámláló férőhelyszámláló berendezés készülék. Masszázs fotel szerviz PRM rádió ppc poket pc hibafeltárás. GPS javítás CNC AC szervó diagnosztika, diagnosztikája. WelLness rendszer rendszerek elektronikai elektronikái. laboratóriumi mérőrendszerek javítása.

 

Kedvenc keresőink:  Google  Altavista